Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Love your life

Nők, akik erősek maradtok a jelen helyzetben is

2020. március 19. - Adlita

Sokáig tanakodtam azon, hogy milyen témájú cikket írjak nektek. Amilyen tartalmakat terveztem, egyszerűen a jelen helyzetben nem adtak kellő inspirációt, sem ihletet. Mondtam magamban, ebből ma sem lesz cikk. Mosogatás közben jött az ötlet, a nőkről kell írnom. Szeretteim, barátaim, számomra közeli ismerősök ihlettek meg, mikor rájuk gondoltam. Tudtam, hogy most ebben a helyzetben is helyt állnak és még erősebbek, mint valaha. Akkor is, ha előtte még sírtak. Róluk és nekik szól a cikkem. Persze a férfiak figyelmébe is ajánlom. 

Nők ti csodalények, hozzátok szólok most!

Anyukák, akik kis-és nagy gyereket/gyerekeket neveltek. Hősök vagytok. Minden nap a lankadó erőtökből megtesztek a gyerekeitekért mindent. Mosolyt csaltok a gyerekek arcára, foglalkoztok velük, kiszolgáljátok őket és a családot. Eltakarjátok szomorúságotokat a világban kialakuló helyzet miatt. A gyerekek nem látják, mikor sírtatok, mert elbizanytalanít titeket a jövőkép és a sok rossz hír a világban, az aggodalom. Ők ebből mit sem látnak. Letörlitek könnyeiteket és mosolyt csaltok az arcukra újra és újra. Összetartjátok a családot, támogatjátok a férfit. Hitetek megmarad és mindent megtesztek a családért. Motorként működtök, szuper programokat szerveztek, terveztek. Minden elismerésem. Jó úton haladtok, hogy lelkileg kiegyensúlyozott gyerekeket neveljetek. Miért? Tudjátok szerepetek a családban és szuperül helyt álltok - nőként, anyaként, feleségként. 

Egyedülálló Nők, akik férfi nélkül is megállják a helyüket. Egyedül vagytok, de hisztek benne, hogy szükség van rátok. Jól tudjátok. Hatalmas lelki erő kell ahhoz, hogy örömöt lelj egyedül dolgokban, hogy jól érezd magad egyedülállóként, hogy ne sírj azon, hogy egyedül maradsz. Szupererőtök van, mert újra felálltok egy-egy átsírt est után és csináljátok a dolgotokat. Megtaláljátok azokat a tevékenységeket, melyek feltöltenek titeket. Ilyen helyzetben, jól esne a férfi támasza, ölelése. Nektek ez nem adatik meg jelenleg és mégis tudtok szeretni, tele vagytok érzelmekkel és szeretettel. Ha nem vesztitek el a magatokba és másokba vetett hiteteket, jönni fognak. A családotok addig is szeret titeket és felnéz rátok. A legtöbben frászt kapnánk az egyedülléttől. Őszintén, hősök vagytok! 

Nők, akik párkapcsolatban éltek. Nincs pozitív jövőkép, még gyermek sem. Már egy kis családot alkottok, de a szerelmeteken kívül semmi sem pozitív jelenleg.. Hatalmas erő tenni kettőtökért, mosolyogni, bizakodni. Milyen nehéz így ebben a helyzetben tervezni, pozitívnak lenni. Ti mégis képesek vagytok rá. Hisztek a mink és az együtt fogalmában. Szentül hisztek benne, hogy ha ezen végigmentek összekovácsol titeket még jobban. Erősebb lesz a kapcsolatotok, mint valaha. Mindenki figyel, várja mit és hogy alakítotok dolgokat. Nehéz, de megfeleltek, megfelelünk. Minden úgy csinálunk, mintha család lennénk, mert már azok vagyunk. Mikor érkezik a legkisebb tag, mniden gyakorlásunk rutinná változik. Menni fog nektek, nekünk. 

                   woman-superhero-flying-600x360_1451216275.jpg

                                                        (Kép szerzője: Sebestyén Zoltán)

 

Dolgozó nők, ti akik most is az emberek rendelkezésére álltok, szolgáljátok és segítitek őket. Szintén hősnők vagytok. Fáradhatatlanul dolgoztok másért, a közösségért. Köszönjük nektek! Szükség van rátok. Miért ti még ilyenkor is? Mert nagyon erősek vagytok. Fáradtak vagytok és mégis minden nap megújult erővel dolgoztok keményen és álljátok a sarat. Megérdemlitek az elismerést. 

Férfiak! Legyetek hálásak a Nőknek, akik mellettetek vannak. Köszönjétek meg munkájukat minden nap. Tiszteljétek és becsüljétek meg őket. Ti nem látjátok, hogy sírnak és mégis mosolyognak. Nem látjátok, hogy milyen fáradtak, nem mutatják azt sem, hogy elbizonytalanodtak és hogy félnek. Nektek is hálásak vagyunk, de az a cikk most a nőkről szól. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adlita.blog.hu/api/trackback/id/tr3315536486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása