Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Love your life

L´Oréal Paris Magic Shampoo tesztelése....Vajon megéri az árát?

2018. július 02. - Adlita

Sziaztok! Tudom, hosszabb ideig nem voltak cikkek, de most, hogy itt a nyár és a nyári szünet, több időm lesz írni nektek. Megszavaztátok a blog facebook oldalán, így erre a cikkre jutott a választásom. Mivel szuper újdonságnak számít, gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat. Májusban jöttek ki a szárazsamponok, azóta tesztelgetem őket. Én 3 fajtát kaptam tesztelésre: Tropical Splash, Fresh Crush és a Sweet Fusion illatokat. Annyit kell tudni róluk, hogy szárazsamponok látható fehér nyomok nélkül, a lapos és zsíros hajat azonnal élénkítik a hajmosások között. Volument, friss hatást és hosszan tartó illatot kölcsönöz a hajnak. Rizskivonatot és egy természetes olajfelszívó összetevőt tartalmaz.  Az áruk 5 euró körül van, ennyi pénzért már elvarható a minőség?

5 illatban kapható: 

  • - Rose Tonic (rózsaszirmok és magnólia virág)
  • - Fresh Crush (fagyott bergamott és vanília)
  • -Sweet Fusion (pünkösdi rózsa és alma sorbet)
  • - Tropical Splash (egzotikus gyümölcsök és sárga frézia)
  • - Vegetal Boost (bambuszvíz és fehér tea levelek)

36500425_2034764486557321_566978297737510912_n.jpg

Mielőtt véleményt alkotnék annyit leszögeznék, hogy ezeket a termékeket helyesen kell használni, akkor fejtik ki a hatásukat megfelelően. Ez annyit jelent, hogy 20 cm-re a hajtövektől kell fújni a terméket és pár percet érdemes várni vele, majd ki kell fésülni a hajat és megcsinálni a kívánt hajat. A hajmosást nem pótolja a termék, de ügyesen ki lehet vele tolni a hajmosások közti időt. Véleményem szerint nem egészséges ezeket használni, akinek szárazabb a fejbőre nem is igazán javasolnám. Szárítja és viszketni fog a fejed teteje kegyetlenül. Nekem mindegyiknél így volt.  + 1 tipp: az ablakot nyissuk ki, mert fullasztó lehet valaki számára a hajpermet. Vajon megérik-e  az árukat? A véleményem a következő: Nem hagy fehér foltot a hajon, megfelelő használat esetén tényleg felszívja az olajat, zsírt a hajból. Az illatuk jók, bár kicsit műnek érzem őket. Aki nem szereti az illatosított termékeket, annak ez nem fog tetszeni. Ami nekem még nem jött be, hogy szinte fullasztó az orromnak, torkomnak, ezt más szárazsamponoknál is éreztem különben. Ár - érték arányban sem éri meg, kevesebb pénzért jobb terméket kapok, pl. Batiste. Nálam egyenlőre az a befutó a szárazsamponok kínálatában. A termék fullasztó illata és a magasabb ára végett nem venném újra a hatását tekintve nincs kifogásom ellene. Összességében a terméket nem ajánlom nektek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adlita.blog.hu/api/trackback/id/tr2114088315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása