Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Love your life

Vasárnapi lélek - A jó párkapcsolat titka

2017. szeptember 17. - Adlita

Fogadjátok sok szerettettel mai írásomat amiben azt boncolgatom, mi a jó és tartós párkapcsolat titka. Szeretném leszögezni, hogy ezek a saját tgondolataim. Jómagam is párkapcsolatban vagyok x éve, remélem segíteni tudok valakinek e téma feldolgozásával kapcsolatban. Megjegyezném, hogy nem vagyok pszichológus....egyenlőre :D Tanultam pszichológiát és bevallom ez a téma szerény személyemet csakugyan érdekli.

A jó és hosszú párkapcsolat titka mindkét fél kölcsönös tisztelete, megértése és a jó menezsment. Mindkét félnek egyformán kell rajta dolgoznia, ha az egyik többet belerak, mint a másik, a mérleg fele elbillen. Viszont ha szereted a másikat épp ezt nem szabad érezned és figyelned, hogy ő mennyit tett bele. Neked kell elsősorban szeretni, kedveskedni, utat mutatni. És nem azért, hogy ezt visszakapd, csupán azért, mert szereted. Szereted mint embert, mint férfit és mint barátot. Nagy bizalmat adtatok egymásnak, kötöttetek egy életre szóló szövetséget. Legalább is így tervezi mindenki.

A párkapcsolatban figyelni kell a másikra, érzéseire és lényére. Tudni kell rá felnézni, de nem az egekig magasztalni és a valóságot elködösíteni. Tisztában kell lenni hibájaival és erényeivel, de a pozitívat kell erősíteni. A negatívitás, ami az univerzumba száll még nagyobb negatív bumerángként jön vissza most, valamikor.

20160914a-ferfi-es-a-no.jpg

                                                                Kép: Dreamstime

Ahhoz, hogy szeretni tudj, először magadat kell megszeretned. Bizony ám, ha még ez nem történt meg, gyorsan kezd el. Tudom nehéz, pedig olyan könnyű. Gondolj bele, nincs még egy ugyanilyen lény a földkeregségen, mint te. Egyedi vagy és csodálatos. És ami a legijesztőbb, hogy minden rajtad múlik, tudod-e használni egyediségedet.

 Néha engedni kell és nem makacskodni. Számomra ez a legnehezebb, hiszen bak a horoszkópom. Nem kell mindig irányítani, élvezni kell a spontán dolgokat. Mindenféle görcsösség nélkül.

Bízni kell és hinni magatokban. Más úgysem fog. Ne adj senki véleményére, nem tudják milyen csodákat, nehézségeket éltetek meg együtt. Más véleményét viszont hallgasd meg, de ne raktározd el magadban. Felesleges terheket cipelsz.

Légy őszinte. Ez a legfontosabb. Hozzá és elsősorban magadhoz. Ott vagy, ahol lenned kell. Ha nem tudod biztosan a választ kérdezd meg magadtól titokban, a szíved  biztosan tudja a választ. Utána ezt el ne titkold. Ennyivel tartozol neki és magadnak.

Találj ki egy hobbit, űzz valamit szenvedéllyel. Valamiben teljesedj ki, jót tesz mindkettőtöknek.

Remélem tetszett a cikk, ha igen kedveljétek az oldalam. Szép hetet, puszi Adlita

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adlita.blog.hu/api/trackback/id/tr9712872388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása