Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Love your life

Olasz ízek- Viva Italia!

2017. szeptember 03. - Adlita

Ma készítettem ezt a változatot vacsorára és bevallom ez lett eddig a legjobb paradicsomos-bazsalikomos tészta receptem. Szupergyorsan kész van, nagyon finom és nem kell hozzá sok minden. Én nagyon szeretem a tésztaféléket, így mindig van otthon ezekhez hozzávalóm, hogy tudjak készíteni egy-egy gyors és finom fogást.

21322716_1684147588285681_718703130_n.jpg

Hozzávalók 2 személyre:

- 1/2 csomag Fusilli tészta

-  1  doboz konzerv felkockázott paradicsom

-  kemény reszelt sajt tetszés szerint

- 2 drb háromszög alakú puha sajt

- oliva olaj

- 2 evőkanál kecsup

- fekete oliva bogyó

- 3-4 gerezd fokhagyma

- só, barna cukor, ételízesítő, bazsalikom, szárított petrezselyemzöldje

 

21362775_1684147531619020_1232659818_n.jpg

Elkészítés:

Oliva olajon két gerezd foghagymát megpirítok, majd beleöntöm a paradicsomkonzervet. Egy másik lábasban kifőzöm a fél csomag fusilli tésztát. A szószhoz hozzáadom a kecsapot, kis ételízesítőt, a barna cukrot és a zöldfűszereket, valamint a félbevágott fekete oliva bogyókat. Hagyom felforrni, a maradék fokhagymát belereszelem, megkóstolom, ha kell fűszerezem. A végén beleteszem a puha háromszög sajtokat, amitől krémesebb állaga lesz a szószunknak. Ez a titkos hozzávaló nagyon passzol az ételbe. A tésztára ráöntöm a szószt, majd ráreszelem a sajtot. Nagyon finom és gyors vacsora, próbáljátok ki. Nekem ez a paradicsomos öntet ízlett a legjobban az eddig elkészítettek közül. Ne felejtsétek el, hogy a tészta ne legyen túl puha, nemhiába az olaszok is így eszik, csak al dente.

Buon appetito,  ciao.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adlita.blog.hu/api/trackback/id/tr5112801364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása