Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Love your life

Őszi gondolatok - Mit csinálok ősszel?

2017. október 08. - Adlita

Hirtelen köszöntött be az ősz, gyorsan telt el a szeptemberi hónap. Odakint fúj a szél, a nap már nem süt olyan melegen. A kitárulkozásnak vége, az idő nem engedi meg nekünk. Ideje befelé magunkba fordulni, egy kicsit elmélkedni. Nem véletlen az évszakok  váltakozása. A test nagyobb nyugalmat kíván, nem beszélve lelkünkről.

oszi_hatterkep1_980x480_2015.jpg

Az esős, hidegebb időszakot én személy szerint kedvelem. Szeretek az esőben gumicsizmában esernyővel a kezemben kutyát sétáltatni. Gesztenyét, diót gyűjtünk közösen és a színes faleveket figyeljük. Esténként oly friss a levegő, hogy öröm odakint futni. Hazaérve kellemes fáradtságot érzek, a gondalataim lenyugodnak. Egy kád forró fürdő jólesik a testnek.

Imádom ha az eső esik, mert lelkiismeret furdalás nélkül bekuckózhatok az ágyba egy jó könyvet olvasni és finom teát kortyolgatni. Nem zavar a hidegebb idő sem, végre a szekrényekben rendet tehetek. A kedvenc zenéimet hallgatva fiókonként szelektálok, rendszerezek és rakodok. Ezt nagyon szeretem csinálni, hogy nem érzem munkának, mert feltölt és kikapcsol.

Olyan jó forró csokit kortyolgatni és gyertyát gyújtani, a kutyámmal pihenni. Meleg ruhába öltözni és pakrócba bújni, régi filmeket nézni. A főzés számomra jó kikapcsolódást nyújt, soha nem főzök egyformát és ugyanolyan ízűt. Elkortyolgatok közben egy pohár vörösbort és ízlelgetek. Szeretek enni, de már figyelek arra, hogy minőségi hozzávalók kerüljenek a tányérokra, egészségesebb változatban. A könyv olvasás egy jó ideje kimaradt a mindennapjaimból, de hamarosan előkerülnek a ki nem olvasott jobbnál-jobb könyvek.

Jó néha nem csinálni semmit sem, csak örülni és élvezni a pillanatot. Megállni és észrevenni a körülöttünk levő csodákat, embereket. Beszélgessetek sokat mindenkivel, idegenekkel. Viszont ha nem vágyunk társaságra, töltődjünk fel egyedül nyugalomban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adlita.blog.hu/api/trackback/id/tr1812937597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása