Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Love your life

Társas magány

2017. június 20. - Adlita

 A magánynál rosszabb dolog nem létezik. A magány csendes gyilkos, elpusztít és a mélybe taszít. Lehetsz te magányos a kapcsolataidban, a családodban is. Addig fog tartani, amíg meg nem leled saját magad rejtett bugyraid, amíg el nem kezded szeretni magad. Minden tőled indul és ott is végződik. A megoldás te vagy és benned van. Nem tud a párod, a családod neked társaságot nyújtani mindaddig, míg hallod belső lényeg nyugtalan hangjait, míg lelkedben nem tettél rendet.

19401494_1603061819727592_1537008_o.jpg

Engedj el mindent és mindenkit, ami nem szolgál számodra örömet és nyugalmat. Csak az maradjon, aki mellett meghallod belső hangod hívószavát, aki mellett megnyugszik a lelked. Mond ki, írd le, énekeld el és sírj ha tudsz. Ne félj újra hinni, próbálkozni. Azért mert csalódtál mindenkiben és mindenben ne add fel. Tarts ki, bizakodj és merj nyitni újra meg újra. Ne aggódj akinek kell, meghallja lelked sóhaját. Nagyon sokan vágynak erre, tedd meg saját magadért. Előtte légy őszinte önmagaddal és másokkal. Ennyivel tartozol mindenkinek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adlita.blog.hu/api/trackback/id/tr5012609619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása