Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Love your life

Nők, akik erősek maradtok a jelen helyzetben is

2020. március 19. - Adlita

Sokáig tanakodtam azon, hogy milyen témájú cikket írjak nektek. Amilyen tartalmakat terveztem, egyszerűen a jelen helyzetben nem adtak kellő inspirációt, sem ihletet. Mondtam magamban, ebből ma sem lesz cikk. Mosogatás közben jött az ötlet, a nőkről kell írnom. Szeretteim, barátaim, számomra közeli ismerősök ihlettek meg, mikor rájuk gondoltam. Tudtam, hogy most ebben a helyzetben is helyt állnak és még erősebbek, mint valaha. Akkor is, ha előtte még sírtak. Róluk és nekik szól a cikkem. Persze a férfiak figyelmébe is ajánlom. 

Nők ti csodalények, hozzátok szólok most!

Anyukák, akik kis-és nagy gyereket/gyerekeket neveltek. Hősök vagytok. Minden nap a lankadó erőtökből megtesztek a gyerekeitekért mindent. Mosolyt csaltok a gyerekek arcára, foglalkoztok velük, kiszolgáljátok őket és a családot. Eltakarjátok szomorúságotokat a világban kialakuló helyzet miatt. A gyerekek nem látják, mikor sírtatok, mert elbizanytalanít titeket a jövőkép és a sok rossz hír a világban, az aggodalom. Ők ebből mit sem látnak. Letörlitek könnyeiteket és mosolyt csaltok az arcukra újra és újra. Összetartjátok a családot, támogatjátok a férfit. Hitetek megmarad és mindent megtesztek a családért. Motorként működtök, szuper programokat szerveztek, terveztek. Minden elismerésem. Jó úton haladtok, hogy lelkileg kiegyensúlyozott gyerekeket neveljetek. Miért? Tudjátok szerepetek a családban és szuperül helyt álltok - nőként, anyaként, feleségként. 

Egyedülálló Nők, akik férfi nélkül is megállják a helyüket. Egyedül vagytok, de hisztek benne, hogy szükség van rátok. Jól tudjátok. Hatalmas lelki erő kell ahhoz, hogy örömöt lelj egyedül dolgokban, hogy jól érezd magad egyedülállóként, hogy ne sírj azon, hogy egyedül maradsz. Szupererőtök van, mert újra felálltok egy-egy átsírt est után és csináljátok a dolgotokat. Megtaláljátok azokat a tevékenységeket, melyek feltöltenek titeket. Ilyen helyzetben, jól esne a férfi támasza, ölelése. Nektek ez nem adatik meg jelenleg és mégis tudtok szeretni, tele vagytok érzelmekkel és szeretettel. Ha nem vesztitek el a magatokba és másokba vetett hiteteket, jönni fognak. A családotok addig is szeret titeket és felnéz rátok. A legtöbben frászt kapnánk az egyedülléttől. Őszintén, hősök vagytok! 

Nők, akik párkapcsolatban éltek. Nincs pozitív jövőkép, még gyermek sem. Már egy kis családot alkottok, de a szerelmeteken kívül semmi sem pozitív jelenleg.. Hatalmas erő tenni kettőtökért, mosolyogni, bizakodni. Milyen nehéz így ebben a helyzetben tervezni, pozitívnak lenni. Ti mégis képesek vagytok rá. Hisztek a mink és az együtt fogalmában. Szentül hisztek benne, hogy ha ezen végigmentek összekovácsol titeket még jobban. Erősebb lesz a kapcsolatotok, mint valaha. Mindenki figyel, várja mit és hogy alakítotok dolgokat. Nehéz, de megfeleltek, megfelelünk. Minden úgy csinálunk, mintha család lennénk, mert már azok vagyunk. Mikor érkezik a legkisebb tag, mniden gyakorlásunk rutinná változik. Menni fog nektek, nekünk. 

                   woman-superhero-flying-600x360_1451216275.jpg

                                                        (Kép szerzője: Sebestyén Zoltán)

 

Dolgozó nők, ti akik most is az emberek rendelkezésére álltok, szolgáljátok és segítitek őket. Szintén hősnők vagytok. Fáradhatatlanul dolgoztok másért, a közösségért. Köszönjük nektek! Szükség van rátok. Miért ti még ilyenkor is? Mert nagyon erősek vagytok. Fáradtak vagytok és mégis minden nap megújult erővel dolgoztok keményen és álljátok a sarat. Megérdemlitek az elismerést. 

Férfiak! Legyetek hálásak a Nőknek, akik mellettetek vannak. Köszönjétek meg munkájukat minden nap. Tiszteljétek és becsüljétek meg őket. Ti nem látjátok, hogy sírnak és mégis mosolyognak. Nem látjátok, hogy milyen fáradtak, nem mutatják azt sem, hogy elbizonytalanodtak és hogy félnek. Nektek is hálásak vagyunk, de az a cikk most a nőkről szól. 

 

 

Garnier BIO új arcápolási termékek tesztelve

Garnier BIO új arcápolási termékcsaládból két új terméket is kaptam tesztelésre. A környezetbarát és vegán termékeknek nagyon megörültem, hiszen a termékek ökológiai  gazdaságból származnak, valamint COSMOS ORGANIC tanusítvánnyal rendelkeznek. Nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, származékokat. Plusz pont, hogy termékeik csomagolásához újrahasznosított anyagokat használnak. Azt gondolom, hogy nagyon sok vásárló fogadta örömmel a természetbarát termékeiket.

81701863_880088319073869_5874203719649722368_n.jpg

1. Szépítő tonik organikus kakukkfű esszenciális olajjal és szalicilsavval kombinált és zsíros bőrre: 

- Organikus ásványvízzel és szalicilsavval gazdagítva, tisztítja és mattítja a bőrt, miközben összehúzza a pórusokat és finomítja a bőr textúráját. A tonikot esténként szoktam használni a megtisztított arcbőrömre. Az illata elég erőteljes, intenzíven kakukkfüves. Az elején egy kicsit szárított, de aztán megszokta a bőröm és megszerette. Használat után tisztának és frissnek éreztem az arcom, a kombinált bőrömre jól működött. 

2.  Arctisztító gél organikus citromfű esszenciális olajjal és organikus aloe verával normál és kombinált bőrre:

- Organikus búzavirágvízzel és növényi glicerinnel gazdagítva. A bőr kiszárítása nélkül távolítja el a szennyeződéseket, az olajat és a légszennyezés maradékait. Reggelente szoktam használni, a bőröm szereti, jól tisztít. Találhatóak benne nagyobb szemcsék is. Nem egy bőrraddír hatása van, de nem is ez a rendeltetése. Az illatával nem tudok azonosulni, zavaróan citromfű illatú. Ez az egyetlenegy próblémám vele. 

Összességében meg vagyok elégedve a termékekkel, ki fogom próbálni ebből a termékcsaládból az arckrémet és a levendulaolajat. 

 

 

 

 

 

 

A boldogságom rögös útja.....

Sziasztok, ezennel örömmel jelentem aktív visszatérésem. Eljött az idő, hogy a kérdésekre választ adjak, amiket feltettetek sokan magatokban. Elérkezett a pillanat. Elmesélem, amit tudnotok kell. A blogom írását akkor fejeztem be, mikor hazaköltöztem, ennek lassan már egy éve. Úgy éreztem ahhoz, hogy újra írni tudjak, előbb mesélnem kell. 

Mi is történt valójában?

Hazaköltöztem a kutyámmal tavaly októberben magam mögött hagyva mindent és mindenkit, ami már nem okozott boldogságot az életemben. Tudtam persze mit szeretnék az élettől, konkrét elképzeléseim voltak az "ideális férfiról" és az új életemről. Ezt az egyedül töltött időt élveztem, "énidőként" használtam, újra önismeret céljából. Volt időm gondolkodni az élet nagy dolgain. Sportoltam, jó pár kilótól megszabadultam a mozgás és az új élethelyzetből kifolyólag. Avon Sales Leader lettem, bekerültem egy szuper csapatba, akiknek nagyon sokat köszönhetek. Ezek a találkozások erőt adtak, a sikerek pedig motiválóan hatottak rám. A rengeteg kozmetikum, amihez hozzájutottam már csak hab volt a tortán. Nem sok idő után az utamba sodorta a "férfit" az élet. Ezúton is puszilom azt, aki felhívta rá a fiygelmemet :* Anno pontosan megfogalmaztam mik azok a  fontos tulajdonságok és személyiségjegyek, amelyekkel mindenképpen kell, hogy rendelkezzen. Álmomban sem gondoltam volna, hogy amit titokban két éve kértem és megfogalmaztam, most válik majd valóra. Megismerkedésünktől fogva olyan lettem, mint akit kicseréltek. Végre előjött a régi Adri, aki imádja az életét, nem fél az új dolgoktól, mer élni, újra mosolyog és ami a legfontosabb végre BOLDOG!!!
67639651_2378658105583714_8210741386954145792_n.jpg
Kinyíltam mellette, mint egy tavirózsa. Visszakaptam az önbizalmam és nőnek érzem magam. Nemhiába igaz a mondás, két ember kapcsolata a nőn tükröződik vissza. A környezetem is észre vette rajtam azonnal a változást és visszaigazolta, hogy látják és tudják, boldog vagyok. Az életem azóta csak jó mederbe került, ahogy irányításba vettem az életemet. Mindent amit akartam bevonzottam. Vettem autót, új munkám lett ahol szeretek, összeköltöztünk a "férfival" és megkérte a kezem. Egyet megtanultam, nem az együtt töltött idő a fontos, hanem az együtt töltött idő minősége. Jelenleg tervezzük az esküvőnket. Igen lehetne mondani, mint a filmekben, de a boldogsághoz vezető  rögös utat be kellett járnom nekem is. Most már értem, hogy minden rossz dolgon azért kellett keresztül mennem, mert a tanulási folyamat és az életutam része volt. Barátnőm mondása igaznak bizonyult: A legrosszabbon kell, hogy keresztül menj, hogy a legjobbat kapd. Azt tudom tanácsolni, aki hasonló helyzetben van most, mint én voltam: Merj lépni és kilépni, merj élni. Keresd a boldogságot, találd meg először önmagadban. Ne ragaszkodj  hozzá görcsösen, jön akinek és aminek jönnie kell. Tudja mikor jön, te viszont nem, tehát annyi dolgod van, hogy mosollyal az arcodon megvárod :) Ne feledd, amíg magadban nem fogalmazod meg konkrétan mit akarsz és hogy akarod, várakozásod hosszabb lesz. Azt szoktam mondani, ebben a testben biztosan egy életed van, úgy éld, hogy nyújtson élvezetet is. 

Hamarosan újra jelentkezem, addig is légy jó és rossz is, ha akarsz. /Adlita/ 

 

 

 

 

Novemberi rémálom

Susan a szokásos útvonalán sétáltatta kis kedvencét, Lordot. Az amerikai cocker spániel nagyon szeretett a gazdijával csavarogni, elment volna vele a világ végére is. A lány szívesen vitte magával imádott kutyáját akár egy hosszabb körút erejéig is. A közös kikapcsolódás már-már rutinná vált az életükben. Egy este, amikor szokásos útjukat tették meg a bokor mögül különös hangra lettek figyelmesek, de főleg Susan. Tisztán kivehetően egy férfi hangot hallott, aki már nem 20 éves. A férfi egy mondatot mondott: "Egyszer elkaplak! " Susan torkából egyetlen egy hang sem jött ki aznap este. Bement a házába, leült a kanapéjára, maga elé meredt és csak bámult a semmibe. A következő este is a szokásos útvonalon mentek, de senki nem volt ott, viszont attól az estétől kezdve soha többé nem tudott nyugodtan sétálni akkor sem, ha tisztában volt vele, hogy Lord megmentené a gazdáját. Reszkető lábakkal sétált bárhol volt, hiszen tudta a veszély előbb vagy utóbb elérheti őt. Az egyik része félt a másik pedig nem engedte, hogy ez az érzés eluralkodjon rajta és harcolni akart. Úgy érezte, hogy tudni akarja ki akar ráijeszteni és miért. Tudta jól, hogy senki nem hisz majd neki, ezért nem beszélt erről az esetről még az egyetlen élő rokonának sem. Titokban azon volt, hogy ezt a férget  mihamarabb leleplezze és elkapja. Ha azt akarja, hogy újra eljöjjön, neki ugyanazon az úton kell sétálnia esténként ez is világossá vált számára. Eltelt egy hét, de semmi nem történt se nappal sem este a környéken. Ez idő alatt figyelmes és bátor lett, nagyon éber és jó megfigyelő. Magában szinte büszkeséget is érzett, hogy fel tudja és fel meri venni a harcot azzal, aki őt bántani szeretné. Egy pár nap múlva úgy gondolta, hogy másfelé veszi az irányt. Lord megunta az ismerős szagokat a környéken, ő meg már azt unta, hogy mindig ugyanazok az emberek jönnek vele szembe. A változatosság kedvéért másfelé mentek. Az utca ahol sétált csendes volt és kivilágított, viszont egy árva lélek se mászkált arra. Az egyik elhagyatott ház mellett volt egy sűrű buja növényzet, de nem tartott a veszélytől továbbra sem. Az érzés, hogy követik és figyelik viszont egyszerre volt rémisztő és titokzatos. Sietve elhúzta a kutyát, mert hirtelen félelmet érzett. Már az utca végén voltak, mikor egy embert pillantott meg a háznál, aki őt nézte. Arcát nem látta, hiszen sötét volt és kapucni volt a fején. Susan megrémült és futni kezdett Lorddal, aki nem értett az ég világon semmit. A háza előtt körülnézett, vett egy nagy levegőt és bement. Elkezdett gondolkodni, hogy ki lehet az a férfi, ugyanaz-e volt vagy más valaki, aki csak spontán megbámulta őt. Titkon érezte és visszagondolt arra a nézésre. Egyszerűen tudta, hogy ez a kettő ember egy és ugyanaz. Libabőr futkosott a hátán, mikor eszébe jutott a hangja és most már látta is őt. Még mindig nem szólt a dologról senkinek, viszont sétálni már csak a kora esti órákban ment. A redőnyöket lehúzta a háza összes ablakában és csak ő nézett ki időnként, hogy nincs-e ott valaki? Egy jó ideig csend uralkodott és nyugalom a lakóközösségben. Nem volt a hely sosem híres szatírokról és pszichopatákról, se bűnözőkről. Susan egy napsütötte reggelen vidáman indult a szokásos bevásárlására. Nagyon szeretett a piacra járni, ilyenkor mindig vett friss virágot is az asztalára. Nagyon szerette a növényeket is, gyakran vett ilyen napokon szobanövényt is a közeli virágüzletben. Nehezek voltak a táskák ezért sietett haza. Az ajtója bejárata előtt megpillantott egy hervadt fekete rózsaszálat. Mikor meglátta majdnem elájult ijedtében. Érezte, hogy a férfi keze van a dologban. Azonnal kihívta a rendőrséget és remegve mondta el az eddigi történéseket. Megkérdezték tőle nincs-e rossz akarója, vagy aki utálná őt. Szorgosan ecsetelte, hogy senkit nem tud mondani, igaza is volt, hiszen Susant mindenki nagyon szerette. Félt, hogy a rendőrök nem veszik komolyan az ügyet, amolyan szokásos női hisztéria. Este egyedül maradt, leült és azon gondolkodott, hogy ki lehet az akire nem gondolt eddig. Végiggondolta egész életében mi történt vele, amitől nagyon kimerült és elaludt. Egy telefoncsörgés keltette fel, amit riadtan felvett. Bele sem gondolt, hogy éjjel ki hívhatja őt. Egyszeriben eldobta a telefont, ugyanaz a hang szólt bele: "Látlak, szép vagy"!

2-480_4nvgshy5shbevc1xyeck6h4t60nhpaluyphhl0rq.jpg                                                                         (Kép forrása: Internet)

Nem értette ez egészet, egyszerűen nem állt neki össze a kép. Ki és miért szórakozik vele? Másodszor is gondolkodóba esett, hogy vajon ki lehet a haragosa, ki az akit az évek során átvert, megbántott? Nézegette a régi osztályképeket és az évkönyveket. Egy órán át keresett, kutatott, de nem tudott rájönni. Lefeküdt az ágyba, már épphogy elaludt volna ekkor hirtelen egy régi arc termett szeme előtt. Freddie. A srác aki nagyon rég szerelmes volt belé. Barátnőivel az egész suli előtt megszégyenítették, amit ő már rég elfelejtett, de lehet a fiú nem. Vajon így állna bosszút rajta? Mivel elaludni végképp nem tudott leült a számítógép elé és keresni kezdte őt. Közösségi oldalak, ismerkedő oldalak, cikkek és fotók. Minden információt átnézett. Megtalálta őt. Úgy nézett ki, mint aki soha nem akar felnőni. A képeken egy tiniarcú felnőtt férfi köszönt vissza züllött külsővel. Sötét hátterek mosoly nélkül, elég bizarrnak tűnt a srác. Megtalálta a lakcímét és a telefonos elérhetőségét. A rendőröknek most nem szólt, úgy gondolta elintézi ezt egymaga is. Kezdett álmosodni, így visszafeküdt az ágyba. Félálomban fekve hirtelen a telefon csengésére riadt fel. Nagyon megrémült, de tudta ha felveszi a telefont, talán megismeri Freddie hangját. A füléhez tette a telefonkagylót és figyelmesen fülelt. A férfi megszólalt: "Nem akartalak felkelteni, de el kellett mondanom, hogy gyönyörű vagy ebben a fehér hálóingedben". Susan teste teljes egészében végig libabőrös lett a felismeréstől, hogy ez Freddie hangja volt. Sok idő eltelt azóta, de hangja semmit nem változott és ezt a kisfiús kinézete is megmagyarázta. Susan azonnal lecsapta a telefont. Kutyája mit sem sejtve nyugodtan szunyókált az ágyikójában. A nő egyszerre örült és félt, ugyanakkor tudta, hogy nem kérhet segítséget. Most úgy döntött, hogy mégis fog. Legjobb barátja Marcus számát gyorsan tárcsázta abban reménykedve, hogy felveszi neki a telefont. Felvette, Susan pedig hosszasan ecsetelte kivel áll szemben és mi történt vele. Marcusnak több sem kellett, azonnali nyomozásba fogott. Titkon a lányt régóta kinézte magának, de Susan erről persze semmit nem tudott. Mivel már kora reggel volt, megbeszéltek egy találkozót a közeli gyorsétteremben. Marcus bámulta a nőt és figyelmesen hallgatta közben nagyon féltette, hiszen tetszett neki. A fejébe vette, hogy leleplezi és megoldja álmai nője rejtélyes ügyét. Mivel nyomozó volt probléma nélkül bele tudott nézni a büntetett előéletű és a gyanús alakok listájába. Ahogy elváltak útjaik már szorgos munkába is fogott. Eközben Susan otthon volt és várt. A férfi hamar talált információkat a nő zaklatójáról. Kiderült, hogy Freddiet korábban már szexuális zaklatással és testi sértéssel is megvádolták. Marcus ezeket a dolgokat nem mondta el a nőnek, nehogy még jobban ráijesszen. Civil rendőr azonban a házánál a mai naptól vigyázott rá. Erről persze a nő tudott. Eltelt egy hét és Freddie semmi jelet nem adott magáról. Mérges volt a nő, hogy nem tudják őt leleplezni. A következő héten Susan nem szólt Marcusnak távozásáról és meg is lett az eredménye. A bevásárlóközpontban egy férfi kapucniban megérintette a vállát. Susan megfordult, de az alak eltűnt. Hívta a nyomozó barátját és elnézést kért, hogy nem szólt távozásáról. Most már ő is megértette, hogy veszélyben van bárhol, bármikor. A találkozó most a nő házában volt és megbeszélték, hogy bizony újra meg kell, hogy jelenjen csalinak. Rájöttek, hogy Freddie mindenhol nyomon követi a nőt, tehát ha Susan valahová elmegy, ott lesz üldözője is. A nő egy héttel később egyedül elment vásárolgatni ugyanabba a plázába, ahol megérintették a vállát. Marcus is természetesen ott volt vigyázva a nőre. Rendőrök is civilben az áruházban járkáltak. Egy órát barangolt, de senki még csak meg sem közelítette. Mivel elfáradt leült egy bent levő cukrászdába és sütit majszolt. Egy gyanús alak ült le elé és kb. öt perc múlva a nő felé fordult. Marcus volt az. 

 

11+1 Tipp a Nyári Bakancslistádhoz....Az én Bakancslistám 2018-ban

Mint minden évben így idén is elkészült a nyári bakancslistám most egy kicsivel hamarabb. A tavalyi bakancslistából rengeteg minden megvalósult, de volt ami nem, így azok újra bekerültek az idei évben lévőkhöz (autó vásárlás, könyvmaraton stb.)

37032504_2052163404817429_4305471162508378112_n.jpg

1. Elmenni egy fesztiválra - voltam a Balaton Soundon, pipaaa :) 

2. Kiolvasni 10db könyvet a szünidő alatt - ezzel birkódzom rendesen :D

3. Grillezni, sütögetni a családdal, barátokkal - két hét múlva egyet tervezünk a szomszéd barátokkal :)

4. Autót venni - Valakiiiiii? :D

5. Sims 4 játékot játszani - Rags to riches sorozattal, 0 Simoleonnal (Inspirált: TheSimsologist/Youtube) 

6. Cikkeket írni gyakrabban- ezt nem láttatok :D 

7. Sorozatmaraton - egy újat elkezdeni és megnézni végig

8. Filmmaraton - sok-sok filmet megnézni nyáron

9. Elmenni tengerhez - azt hittem, hogy az idén nem megyek, de nem vagyok semmi rossznak az elrontója  :)  Nemsokára irány Baska-Krk szigete :)

10. Alap ruhatárba való dolgok beszerzése, ezalatt a fehér-fekete alapdarabok beszerzését értem

11. Angol nyelvtudás felfrissítése

+1 tipp: A lakásunkat csinosítani, elrakodni, szelektálni 

36994368_2052165831483853_8951042840813633536_n.jpg

L´Oréal Paris Magic Shampoo tesztelése....Vajon megéri az árát?

Sziaztok! Tudom, hosszabb ideig nem voltak cikkek, de most, hogy itt a nyár és a nyári szünet, több időm lesz írni nektek. Megszavaztátok a blog facebook oldalán, így erre a cikkre jutott a választásom. Mivel szuper újdonságnak számít, gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat. Májusban jöttek ki a szárazsamponok, azóta tesztelgetem őket. Én 3 fajtát kaptam tesztelésre: Tropical Splash, Fresh Crush és a Sweet Fusion illatokat. Annyit kell tudni róluk, hogy szárazsamponok látható fehér nyomok nélkül, a lapos és zsíros hajat azonnal élénkítik a hajmosások között. Volument, friss hatást és hosszan tartó illatot kölcsönöz a hajnak. Rizskivonatot és egy természetes olajfelszívó összetevőt tartalmaz.  Az áruk 5 euró körül van, ennyi pénzért már elvarható a minőség?

5 illatban kapható: 

  • - Rose Tonic (rózsaszirmok és magnólia virág)
  • - Fresh Crush (fagyott bergamott és vanília)
  • -Sweet Fusion (pünkösdi rózsa és alma sorbet)
  • - Tropical Splash (egzotikus gyümölcsök és sárga frézia)
  • - Vegetal Boost (bambuszvíz és fehér tea levelek)

36500425_2034764486557321_566978297737510912_n.jpg

Mielőtt véleményt alkotnék annyit leszögeznék, hogy ezeket a termékeket helyesen kell használni, akkor fejtik ki a hatásukat megfelelően. Ez annyit jelent, hogy 20 cm-re a hajtövektől kell fújni a terméket és pár percet érdemes várni vele, majd ki kell fésülni a hajat és megcsinálni a kívánt hajat. A hajmosást nem pótolja a termék, de ügyesen ki lehet vele tolni a hajmosások közti időt. Véleményem szerint nem egészséges ezeket használni, akinek szárazabb a fejbőre nem is igazán javasolnám. Szárítja és viszketni fog a fejed teteje kegyetlenül. Nekem mindegyiknél így volt.  + 1 tipp: az ablakot nyissuk ki, mert fullasztó lehet valaki számára a hajpermet. Vajon megérik-e  az árukat? A véleményem a következő: Nem hagy fehér foltot a hajon, megfelelő használat esetén tényleg felszívja az olajat, zsírt a hajból. Az illatuk jók, bár kicsit műnek érzem őket. Aki nem szereti az illatosított termékeket, annak ez nem fog tetszeni. Ami nekem még nem jött be, hogy szinte fullasztó az orromnak, torkomnak, ezt más szárazsamponoknál is éreztem különben. Ár - érték arányban sem éri meg, kevesebb pénzért jobb terméket kapok, pl. Batiste. Nálam egyenlőre az a befutó a szárazsamponok kínálatában. A termék fullasztó illata és a magasabb ára végett nem venném újra a hatását tekintve nincs kifogásom ellene. Összességében a terméket nem ajánlom nektek. 

 

Mi a boldogság titka? Hogy lehetünk boldogok a mindennapokban?

Sziasztok! Engedjétek meg, hogy megosztjam veletek rövid elmélkedésem az élet nagy kérdéséről, avagy mi a boldogság titka? 

Azt gondolom a boldogság egy endorfin-koktél a mindennapok során, amit vagy elérünk  az adott napon vagy nem. Szerintem ez egy törekvés a nap folyamán, aminek nem szabad görcsösnek lennie, sem erőltetettnek. Természetesen a mindennapjaink nem egyformák, nem lehetünk mindig jókedvűek és motiváltak, de véleményem szerint törekedni kell rá minden egyes nap. Én akkor vagyok boldog, ha a kis céljaimat kitűzöm és sikerül valamennyit megvalósítanom. Észrevettem, ha az emberek felé nyitott vagyok és kedves (szerencsére ez bennem van) duplán visszajön. Érdemes kipróbálni, azonnal visszajön. Ha te jól érzed magad a körülötted levők sem fognak szomorkodni, hiszen ez az erős energia áramlani tud. Ma eldöntöttem, hogy jól fogom magam érezni és lám azt mondták ma nekem, hogy surgárzok. Biztos vagyok benne, hogy minden rajtunk múlik és senkitől nem szabad elvárni, hogy boldoggá tegyen. Mint egyénnek kell mindenkinek megtalálnia  maga a boldogságot. Azt kell csinálni, amikor megteheheted, amitől jól érzed magad a bőrödben. Nagyon sokat segít a mozgás minden formája, ha letört vagy, mozdulj ki azonnal. Boldogságom egyik forrása meglátni a természet és az élet apró csodáit, amit csak akkor veszünk észre, ha kicsit lelassítottunk. Figyelni kell a testünket, hiszen jelez nekünk mindenről és mindenkiről. Sokszor látom embereknél azt a hibát, hogy a párjuktól várják a csodát, sajnos azt kell, hogy mondjam hiába fognak várni. Sőt senkire nem érdemes várni, a napból hozzuk ki a lehető legtöbbet egyedül. Kitűnő önismeret saját magunknak.

happy.jpg

                                                           (kép: internet)

Mint más állapot ez sem tart sokáig, meg kell érte dolgoznunk minden egyes nap, csak akkor arathatjuk le gyümölcsét, ha teszünk is érte valamit. Én jó időben imádok biciklizni, nézelődni, figyelem a természetet. Hallgatom a madarak hangját, megszagolom a virágokat. Nem gondolok semmire, a jelenben vagyok és a pillanatnak élek. Élvezem azt a társaságot, aki épp mellettem van. Nem görcsölök, nem akarok megfelelni, adom önmagamat. Szerintem ezt jelenti a boldogságra való törekvés. A motiváltsághoz mindig olvasni kell a nap egyik szakaszában pozitív gondolatokról szóló könyvet. Ez segít megteremteni a jó kedvet, adhat egy kis löketet. Bevallom, nekem sem sikerül minden nap boldognak lennem, van amikor kimondottan nem akarom elérni, jó dacolni önmagammal és a világgal. Sajnos a negativitástól még rosszabb kedvünk lesz, lehangoltak leszünk. Nehezebb belőle kimászni, azért nem szabad ezeket az erőket elengedni önmagunkban. Hosszú távon nagy pusztítást tudnak véghezvinni. Remélem tetszett nektek ez a cikk és segítettem titeket is egy kicsit jobb kedvre deríteni, egy kicsit boldogabbá tenni. A jó hír, hogy nem kell hozzá senki, elég vagy te magad. 

Mitől lehetsz boldog? Egy pár pontban leírom nektek:

- mozgás, sport lehetőleg a szabad levegőn

- nagy séták a kutyáddal, fedezzétek fel együtt a természetet, a környezetet, ahol éltek

- finom és egészséges ételek, főzés és sütés

- motiváló könyvek, hangoskönyvek, cd-k

- családoddal, barátaiddal eltölteni minőségi időt

- kirándulni, élményeket szerezni

- gyetyát gyújtani, pakrócban esténként egy jó filmet megnézni

- összebújni azzal, akit szeretsz

- idősekkel beszélgetni, állatok közelében tartózkodni

- friss virágot venni és vinni valakkinek, szedni magadnak

- zenére táncolni, táncolni másokkal 

- koktélt, vörösbort inni és nagyokat beszégetni, nevetni

- megélni a pillanatot, semmit sem csinálni 

- figyelni a természetet

- szeretni  és szeretve lenni és azt megosztani másokkal, merni kimondani

- segíteni másoknak csak úgy, mert szeretnéd

- merni nyitottnak lenni, idegenekkel beszélgetni

- tudni nemet mondani, hogy magadat megkíméld  :) 

 

 

 

 

 

Mega Elfogytak Haul - Újra-e venném?

Sziasztok! Ezt a bejegyzést ti szavaztátok meg a bloghoz tartozó facebook oldalon, személy szerint én is imádok ehhez hasonló elfogytak bejegyzést, videókat. Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy több bejegyzésre szedjem-e szét  ezt a cikket. Végül arra jutottam, hogy ebben az egy bejegyzésben fogom nektek megmutatni mi az, amit biztosan újraveszek még a közeljövőben és mi az, amit nem vásárolok újra többé. Hónapok óta gyűjtegettem és tartogattam nektek az elfogyott termékeimet, hogy segítsek nektek igazán jó termékeket megvásárolni. Természetesen mindenkinek más jön be, más tetszik ez csak az én privát véleményem a termékekről. Egy kis véleményezést engedjetek meg nekem, hogy objektívabb képet kapjatok ti is. Láthattok szépség-arcápolási termékeket, valamint háztartási dolgokat. 

Lássuk mik gyűltek itt össze, aminek a válogatásához volt egy kis segítőm is:  :) 

30121159_1932016303498807_626578273_n.jpg

Ennyi minden várt arra, hogy végre kibújhasson a táskából:

30185435_1932016296832141_775273454_n.jpgTermékek, amiket újra meg fogok vásárolni a jövőben:

30180167_1932015980165506_53510188_n.jpg

Ebből gyűlt össze a legtöbb dolog, amit nem is gondoltam volna. A L´oréal kiwis cukorradírját imádom, a legjobb vétel volt arcradírok tekintetetében. A Head&Shoulders mentolos samponja mindig van itthon, nagyon szeretjük. Minden Nivea termékkel nagyon elégedett  vagyok egytől-egyig, nem tudnék a négy termékből csak egyet kiemelni. A háztartási termékek közül utánpótlás már van a Prontóból és az Ajaxból. Mindkét termék szuper illatú, a Prontóval letörölt bútorok kibírják öt napig, mert taszítja a port, ami sok időt spórol meg nekünk nőknek. Hatalmas pacsi a fejlesztőknek. A Dove tusolók illata és a velük történő zuhanyzás élménye fantasztikus, nekem az illatosítottak válltak be igazán. Sokáig érezni őket a bőrön, ami nekem fontos szempont,hogy extra hidratálást biztosítanak. Az uborkás folyékony szappan kézlemosó illatát a kezemen imádom, szagolgatom a kezem mindig :D A Balea tusolókat szerintem mindenki ismeri, a rózsa-guavás limitált kiadás nekem bejött az olajos pedig szuper hidratációt biztosít, nagyszerű. Az Yves Rocher Hydra Végétal micellás arclemosóját nagyon szerettem, biztosan hamarosan újraveszem. Kiemelnék még egy gyógyító torok pasztillát, ami segített a torkomat és a hangszálaimat rendbe rakni, új termék a Himalaya Koflet-H narancsos szopogatós cukorja. 

Termékek, amiket nem fogok újra megvásárolni:

30184462_1932016273498810_200730160_n.jpgSemmi bajom a Vademecum termékeivel, de nekem nem vállt be. Dettol fertőtlenítő illata nem tetszett, bár végezte a dolgát a fertőtlenítés terén, nálam a Sanytol citrusos általános tisztítója vállt be igazán, most is azt vettem újra már sokadszor. A Balea Ginger&Lemon folyékony szappanja illatra nem nyerte el a tetszésemet, nagyon érezni a gyömbért. Most a mézes-tejes utántöltö csomagolás van itthon. Nagyon szerettem a Balea Buttermilk&Lemon foly. szappant, de sajnos kivonták a forgalomból :S Nem vállt be az Avon újdonsága a Greek Seas algás lehúzgató maszkja, zavartak az alga darabkák az arcomon, valamint nekem mű illata volt, pedig görög fun vagyok. A Dovenak kevés terméke van, ami nem vállt be, ez az egyik. Ez a Dove Intimo intim mosakodó gélje, ami hát hogy is mondjam csíp is, túl sűrű. Szerintem többet árt, mint használna. Soha többet! Az Avon intim lemosóit nagyon tudom dícsérni, valamint a Lactacyd termékeit. Csalódtam az Avon coconut oil tusfürdőjében, amit utoljára használtam el és kényszerrel. Mű illat, borzasztó. Az Avon Care kakaóvajas termékeit imádom, ezért is rendeltem meg ezt az újat is. Hiba volt! A Fa tusolókat régebben szerettem, de egy ideje nem vettem magamnak ezt a terméket is kaptam főleg a színe miatt már másodszor. Elhasználtam, az illatáért nem rajongok kinézetre tetszik csak. Kék-lótusz kivonatot tartalmaz, ajjaj micsoda átverések. Most jöttek ki az új vegán trópusi termékeik, azokból nyáron biztosan kipróbálok egyet-egyet. Hatalmas antikedvenc a Schauma Cotton Fresh szárazsamponja, amit ha a hajamra fújtam nem láttam változást. Nem, nem és nem. Ebben a kategóriában számomra a Batiste szárazsamponok jöhetnek eddig szóba. Aki követ engem, biztosan rájött már, hogy Loreal rajongó vagyok, de ez valami borzasztó termék. Van benne egy kevés, mert nem bírtam elhasználni. Az illata szörnyű, a hajam extra gyorsan zsírosodik tőle. Ezt ne vegyétek meg, a többi hajkondícionálót szerettem. Versace Eros - ezt az illatot nem nekem találták ki az biztos. 

Ezt a sok termékmennyiséget látva arra jutottam, hogy a vásárlásaimra nagyobb figyelmet fogok fordítani. Igyekszem minél természetesebb illatokat és összetevőket keresni és beérni kevesebb mennyiséggel. Nincs szüksége az embernek ennyi termékre, valamint nagyon sok dolog helyett vannak alternatívák, esetleg több terméket helyettesíthet egy termék. Amíg van kereslet a termékekre, addig le fognak gyártani minél többet. Még mindig nagyon sok dolog vár ezután is elhasználásra, nem ígérem, hogy nem veszek meg dolgokat, de ügyelni fogok a mértékletességre és a minőségre. Nektek is ezt tanácsolom. :) 

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés, ha igen kedveljétek. Ha még szeretnétek elfogytak c. bejegyzést látni kommenteljetek, azt is írjátok meg, melyik termék fajtákra vagytok kíváncsiak/melyik nem érdekel titeket.

Hétvégi arcápolási rutin L´oréal újdonságokkal

Sziasztok! A mai cikk a L´oréal új szépségápolási termékeiről fog szólni, az én hétvégi arcápolási rutinomba beiktatva. Ezt a bejegyzést már jó ideje terveztem megírni, de alapos tesztelés után szerettem volna csak a véleményemet veletek megosztani. Azt tudni kell rólam, hogy ezt a márkát nagyon szeretem, ezért nem is volt kérdés, hogy milyen termékeket szereztem be az új arcápolási termékeik közül: Pure Clay Purity Mask, Smooth Sugars Clear Mask, Micellar Water, Hydra Genius Aloe Water, Precious Flowers Skin Water.

Az arcápolási rutinomat egy alapos arctisztítással kezdtem, méghozzá a L´oréal  micellás vízével, ami a bőrömet megtisztította, felfrissítette és eltávolította sminkem maradványait. A termék ezt is ígéri, normál és érzékeny bőrtípusra ajánlott. Ez már azóta el is fogyott, megtaláltam a normál, vegyes bőrre való változatát és az nagyon bevállt.

27745045_1850194321681006_714198252_o.jpg

A bőröm kényeztetése  még csak igazán ezzel a termékkel kezdődött el a kivi illatú cukorradírral, ami egyértelműen a legnagyobb kedvencem lett mind közül.

27721431_1850194475014324_1680226698_n.jpg

Smooth Sugars Clear Scrub névre hallgat, ami háromféle cukorral tisztítja a bőrt, gazdagítva mentaolajjal és természetes kivi magokkal. Az ajkak és a bőr radírozására alkalmas, pórustisztító hatású, valamint mitesszerek ellen veszi fel a harcot. Amikor kijött ez a termék azonnal beszereztem és azóta hetente használom. Sokkal puhább, szebb tőle a bőröm, kevesebb a mitesszer. Az illat és az élmény felér egy aromaterápiával, a kivi magokért odáig vagyok és ami kivivel kapcsolatos duplán jöhet.

27721524_1850194891680949_15044505_n.jpg

Nem kell sokáig a bőrön hagyni, csupán meg kell várni míg a benne levő cukor elolvad és le is lehet öblíteni. Ezután nálam mindig egy jó kis arcpakolás következik, ami a radírozás után kellően be tud szívódni a bőrbe. A Pure Clay Purity Mask és még két társa jelentek meg először ebből a termékcsaládból, amit a Jézuska nekem még karácsonyra azonnal meg is hozott. :)

27848611_1850194648347640_196201842_n.jpg

Ez a termék agyagot tartalmaz, ami segít az eltömődött pórusok harcolásában, valamint eukaliptusz-olajat, mely nyugtatja és frissíti az arcbőrt. Az illata is eukaliptuszos, én szeretem és a bőrtípusomnak ez a megfelelő arcmaszk. Ami fontos, hogy mattító hatású, tehát utána nem fog fényleni, csillogni a bőröd. Én meg vagyok vele elégedve, el fogom használni.

27661956_1850194598347645_886540269_n.jpg

A bőrön 10 percig kell hagyni, a lemosása kicsit nehezebb, alaposabb szakértelmet kíván, de megéri feltenni.

A bőrömet utolsó lépésként egy csodaszerrel szoktam hidratálni, amit még egy nyaralás alatt szereztem be, ugyanis nálunk nem volt kapható. Talán már megvehető ez a szuper hidratáló a Hydra Genius Aloe Water, amit azért szeretek, mert nagyon könnyű géles hidratáló aloe verával gazdagítva, ami felkelti a fáradt bőrt és gazgagon hidratál nem elnehezítve azt. Kevés kell belőle és sokáig elvan, mert nagy a csomagolása.

28833151_1889578207742617_2113524680_n_2.pngÖsszességében véve egyik termék vásárlását sem bántam meg, nem volt csalódás. Jól működtek a bőrömön, kifejtették ígért hatásukat. Újravásárolni csak a Hydra Geniust fogom. A többi termékkel is elégedett vagyok, csupán ki szeretném próbálni a maszkok és a bőrradír többi változatát is. A Precious Flowers normál és vegyes bőrre való arctisztítóját már használom is és újra fogom vásárolni. Meg is mutatom nektek. Most a drogériákban két euróért láttam és az illata isteni, rózsa és lótuszkivonatot tartalmaz. Több fajtáját is láttam ilyen árban. Én a Rossmanban vásároltam, de Szlovákiában a Teta drogériában láttam ilyen jó árakon. Íme a termék:

28907862_1889625721071199_761039016_n.jpg

 

Ha tetszett a cikkem, kérlek kedveld. Köszönöm, hogy elolvastátok, sziasztok :)

London Haul - Szépségápolási termékek Nagy Britanniából

Sziasztok! Egy kicsit régebben kaptam Londonból  egy pár nagyon jó arc-és testápolási terméket, amiket a tesztelgetésem után most bemutatok nektek. Arcápolás terén két nagyon jó terméket mutatok,mindkettő teafa-olaj tartalmú készítmény, ami aknés és zsírosodásra hajlamos bőrre való.

Shea Moisture African Black Soap Problem Skin Moisturizer Tamarind & Tea Tree Oil: Problémás bőrre fejlesztették ki, ami tisztítja és mattítja a zsírosodásra hajlamos arcbőrt. Organikus shea vajat, afrikai fekete szappant tartalmaz, valamint teafa olajat. Kiváló a smink alá is, mint arckrém. Állatkísérletmentes termék és vegán. Az eddigi tapasztalataim alapján nagyon jó arckrémről van szó, az arcbőrt kiválóan mattította, miközben hidratálta a bőrömet. Az illata nem túl kellemes, de a hatásért cserébe ki lehet bírni. Aki ilyen problémával küzd, ezen a linken beszerezheti, ha elnyerte tetszésed: https://www.sheamoisture.com/african-black-soap-problem-skin-moisturizer.html

 27718089_1845748548792250_1535524135_n.jpg

 

 Lusters Pink Tea Tree Oil: Ezt a teafa olajat hajra, testre és pattanások kezelésére ajánlják. Ez a termékek közül az abszolút kedvenc. Már csak félig van a flakon és le van kaparva a címke, mert annyit használom. A meglévő pattanások kezelésére, fertőtlenítésére és ápolására kiváló. A pattanás hamarabb begyógyul, antiszeptikus hatású. Ha elfogy biztosan újrahozatom, hiszen az én bőrömnek egy igazi kincs. Itt elérhető: http://store.lusterspink.com/p-230-pink-tea-tree-oil.aspx

 

27591363_1845748738792231_714395078_n.jpg

                                              (a termék a kép jobb felén látható)

 

Cotton Tree Body Butter Coconut fragrance, Raspberry fragrance: Jól hidratáló testvajak kókusz és málnás illatokban. A kókuszos az én nagy kedvencem.  A kókuszosat télen használom, a málnásat pedig tavasszal és nyáron fogom használni. Mindkettő egyforma jó az ápolásban, a bőr utána puha és selymes tapintású marad. Amit szeretek benne, hogy nem zsíros és könnnyen beszívódik. Egy pár napig  utána nem kell testápolót használnom. 

27582951_1845748532125585_1042165857_n.jpg

                                                     Így néz ki a málnás testvaj :)

27661534_1845748432125595_1980210388_n.jpg

 

süti beállítások módosítása